Collision Sentry Corner Pro – raktári kereszteződés védelméhez

A Collision Sentry Corner Pro egy ütközési figyelmeztető rendszer, amelyet a nem belátható kereszteződésekben bekövetkező balesetek csökkentésére vagy megelőzésére terveztek. Amikor mozgást érzékel a kereszteződés mindkét oldalán, ami balesetveszélyes helyzetet teremt, a Collision Sentry Corner Pro vizuális és hangriasztást küld a közelgő forgalom figyelmeztetésére. Felhasználási javaslat: magasraktár és gyalogútvonal keresztezésénél, ahol az oszlopok nem férnének el az anyagtöltés miatt.

Collison Centry Corner Pro

Collision Sentry Corner Pro könnyen telepíthető, önellátó, kompakt, jól látható és megbízható. Az eszköz hangriasztást ad, amely elég hangos ahhoz, hogy a sarokzónán belül hallható legyen, és a hangmagassága megkülönbözteti a háttérzajtól. A hangerőt magasra, alacsonyra állíthatjuk, vagy akár ki is kapcsolhatjuk. Csak akkor ad hangot, amikor mozgást érzékel a kereszteződés mindkét oldalán, és a villogó fény szinkronban van a hangjelzéssel, hogy megerősítse a figyelmeztetést.

A vizuális figyelmeztetés csak akkor villog, amikor mozgást érzékel a kereszteződés mindkét oldalán. A LED fények szögben vannak, növelve a fény intenzitását és optimalizálva a láthatóságot. A fény fókuszált a legjobb láthatóság érdekében, és a koncentrált lencse növeli az intenzitást.

Az eszköz beépített, mélyen ültetett mágneses tartókkal rendelkezik, amelyek a raktári polcra csatlakoznak a biztos, szoros illeszkedés érdekében. Beépített rögzítési pontokkal rendelkezik a nem mágneses felületekhez való rögzítéshez. Az optimális telepítési magasság 2,1-2,7 méter.

Az eszköz önállóan működik, standard D-típusú elemekkel (melyeket a csomag tartalmaz). Kék fény és csipogó alacsony akkumulátorjelző figyelmeztet az elemek cseréjére. Az elem élettartama legalább 12 hónap.

A passzív infravörös mozgásérzékelők 6-7,5 méteres detekciós zónát biztosítanak mindkét irányban. Az érzékelők elegendő időt biztosítanak a korrekciós intézkedések megtételére. Az eszköz előre beállított és használatra kész.

A Sentry Protection Products széles választékot kínál az ütközési figyelmeztető rendszerek és az ütközési védelem terén. További információért látogasson el a https://www.sentrypro.com/collision-sentry-corner-pro/ weboldalra.